Налилися очi

Налилися очi кров'ю,
Голова шукала гострих слiв,
Завтра, завтра ми покажем
Матiр вашу, вашу долю,-
Голi стiни вiдбивали крик.

Через край лилась водяра,
Горло дерла до сльози в очах,
Завтра, завтра ми покажем
Без Росiї ти пропала,-
Газ i нафта в наших є руках.

В горлi булькало словами:
Українець нас продав, це - факт;
Завтра, завтра ми покажем,
Як це вмiють росiяни,-
Ти тепер для нас заклятий, брат.

Ми пiдем на всiх вiйною,
Як колись ходили на татар,
Завтра, завтра всiм покажем,
Тiльки вийдем iз запою..,-
Стихло... Чути в голих стiнах храп.


Рецензии