Чороттъ. 30
ТОМУ ТЬБЕ Й РОЗМОРЫЛО.
- ЗНОВ БЛЕФ! ТЫ ХЬТЯ БЫ ЗНАЕШ ЙКИ М'И МОЗGЫ И В'ДЕ ВОНЫ?!
- ЯКБЫ НЕ ЗНАЛА ТО У ГОРУ Б НЕ ПЁРЛАСЬ.
- ВОТ В ТОМ-ТО Й GЕЛО ЩО ИХХ ВГОРИ НЕМАЕ!
- ТАК Я ТОМУ У ГОРУ Й ПРЫПЕРЛСЬ!
- ЩОСЬ Я ТЕБЕ НЕ ПОНЯВ!
- БО ТЫ ЙКЫЙСЬ ПРЫМИТЫВ.
- ЛАДНО. Я ЦЕ СТЕРПИВ.
НО ТЫ МНИ ОБ'ЯСНЫ:
ЧОГО ЦЕ ТЫ ЗА ЦЫМ ДГОРИ ПРЫЙШЛА БО ТУТ ЁГГО НЕМАЕ?!
- ТЫ ЩО? - МЕНЕ РОЗИГР'ЕШ?!
ЧЫ ДИЙСНО ДАЖЕ ТАКУ ЙДНОХОДОВУ ПАРАЛЫПУ (типа: комбинацию)
НЕ ПАНЫМАЕШ?!
- ОЙ! ТЫ ЧО МНЕ ТУРКАЕШ?!
АБО ГОВРЫ ПОНЯТНО. АБО Я РАЗАЗЛЮСЬ!
- ОИ! ЯК Ж З ТБОВ ГВОРЫТЫ?! ТЫ Ж Н'ФGА НЕ ЗНАЕШ!
- ЯК ЦЕ НЕ ЗНАЮ?!!
МОАВV МЯ ПРАСВЕЩЯЕТЬ! А ГОН ВСЁ ЗНАЕ!
- ОЙ! МОАВV ДИЙСНО ВСЁ ЗНАЕ.
БО ВЕДЬ ЦЕ ГН ТВЕЙРД ВИДТВОРЫВ ОП'ЯТЬ ПИСЛЯ ТВГО БРАТА ИМЕМ НОЙМНЬ
(библ. Ноеминь).
ЦЕЙ ЖЕ ИИ ПОХЕРЫВ ПО ДУРСКИ ИКОИ И У ТОБИ ХVТ'Е (хватает).
НАДЕЮСЬ, ТЫ СТОРИЮ ЦЮ ЗНАЕШ?!
....
ХЬТЬ ВРЯД-ЛИ. БО ЯКБЫ ЗНАВ, ТО БЫ НЕ БУВ ТКЫМ ЛЁГГКОВЕССНМ.
ТАК ЩО? ЗНАЕШ ЧЫ НИ?
- Я ЗНАЮ ЩО НОЙМНЬ У SЧЧS V КРОМЄСИ,
А ЗGЕSЬ ЕГО В SSAХАРИ.
НО ЧО ЦЕ ТАК - НЕ ЗНАЮ.
МОАВV СКАЗАВ ЩО ЦЕ МЕНИ РОЗКАЖЕ, АЛЕ У ЧАССI ИКЫЙ Я САМ СТВОРЮ.
БО В ЕНШИМ ЧАССI Я ВОЦЕ НЕ ПРАВЫЛНО ПОЙМУ
Й ВИД ЦЬОГО ЗАХАНДРЮ И ПАТЕРЯЮ СПОКИЙ.
А ВН ЩЕ ЙДНОГО ФА ТЕРЯТЬ НЕ МОЖЕ.
БО ЦЕ СЛИШКМ РЫSSSSКОВО ДЛЯ ВСЁГО VВIVФЛееМА (библ. Вифлеем).
БЕЗ ФА РОЗСТРОИТЬСЯ ВССЯ ГГАММОДАД
ЯКА ДА'V'НА ВИД ТГО ИКЫЙ ВЖЕ ИМЕНЫ НЕМАЕ
БО ЕСМ ВЖЕ В ЕСЬТЬ А НЕ ЛЫШ В Е.
НУ ЩО Ж.. ТДЫ Я ТОБИ ПРО ЦЕ РОЗКАЖУ.
ПРАУДУ НАДА ЗНАТЫ ИКОЮ Б МАРОЮ (уродкою) ВНА НЕ БУЛА.
А ТЫ.. ПЕРЕЖЫВЕШ.. ТЫ Ж НЕ СЛЮНЬТЯЙ УЖЕ ЯКЫЙСЬ!
ЧЫ НИ?..
- ОИ! НЕ НАДА МЯ УНЫЖАТЫ. РОЗКАЗУЙ!
- ТАК СЛУХАЙ ЖЕ.
См. Чороттъ. 31.
Свидетельство о публикации №108060401458