Чороттъ. 29

       ХХ, - ДУМАЮ, - ЦЕ ШО ЗА ЙДНА?!
       ЙКАСЬ С'УММА'ЗШЕДША ЧЫ ШО??
       
       ГМ.. ТАКЫ "ЧЫ ШО".
       
       Г.. НО ШО ЖЕ ИМЕННО?!
       
       ГМ.. А МОЖЕ ВОНА ДО МЕНЕ НЕ БЕЗРАЗЛИЧЬНА?
       
       ТРЕБА СПЫТАТЫ.
       АТО РОЗЧАВЛЮ А В'ПТИМ ОКАЖЕТЬСЯ ЩО ВНА ПРОСТО
       ИСКАЛА У МЕНИ ЛаSSКЫ.
       ЦЫХ Ж Я НЕ ТРОГАЮ.
       БО САМ ЛЮБЛЮ УТЕХХI.
       Й ТОМУ ЖДУ ДАЖЕ ИХХ.
       Й ВДОВЛЕТВОРЯЮ УСИ ИХХ ПРЫММХЫ.
       
       НО ЧО ВНА ДГОРI ПРЕТЬСЯ?!
       ВНА ЩО? НЕ ЗНАЕ ДЕ В МЕНИ ЛаSSКЫ?
       
       ИКАСЬ АSКЕТЫКА ЧЫ ЩО?
       
       ГМ.. НУ А ЯКШО "ЧЫ ЩО" ТО ЙКЕ ВОНО?
       
       В ЕСЬТЬ Ж Е ЛЫШ РОЗПУТЫСТВО Й АSКЕТЫСТВО.
       ТРЕТЁГО У ДА ВОПШЕ НЕМА ЩЕ.
       БО ЙНАКОШЕ Я Б ЗНАВ ПРО ЦЕ.
       Я Ж ВИД МОАВА ПРО УСЁ НОВОТНЕ ЗРАЗУ ВЗНАЮ.
       VН ЖЕ МОЙ ДРУГГ.
       
       ТААК.. ЗАНАЧЫТЬ ЦЕ ТРЕТЕ ВНА СМА З СЕБЯТОVОО ВЫТЩЫЛА
       И ОККЛИТУРЫЛА
       И ЗРАЗУМЕЛА
       И ДГОСОЗНАЛА
       Й ИМЯ ДАЛА
       Й МИСЦЕ ЗРОБЫЛА
       Й ГЛАГОЛ ВЛОЖЫЛА
       Й СЫЛУ ВИДКРЫЛА.
       
       ТААК.. ЗНАЧЫТЬ ВОНА АБО АSКЕТЫКА АБО ТАКА.
       АГА. НАДА СПЫТАТЫ ИИ САМУ:
       
       - ЭЄЙ! ТЫ! ТЫ ЧО В'СЬДЫ ПРЕШСЯ?!
       ТЫ ЩО? - ИКАСЬ ЗОУСИМ ТУПА ЧЫ ЙКАСЬ УЩЄРБНА Й ТОМУ АSКТЧНА?
       
       - НИ ТО, НИ ТО.
       
       - АГА. ЗНАЧЫТЬ ТЫ ЙКАСЬ ОСОБННА?!
       
       - КАНЕЧЬНО.
       
       - О-ЬОЙ! ЧЫМ ЖЕ?!
       
       - А ТЫ ВГАДАЙ.
       
       - ЗНАЕШ ШО, ДАРАГАЯ!..
       Я НЕ ЗБЫРАЮСЬ ТУТВО З ТОБОВ КАВАЛЬРУВТЫСЬ.
       У МЕНЕ КЁЛК (телок) ДАСТАТЧНО.
       ТАК ШО САМА КОЛЫСЬ!
       
       - А МНИ НЕ ХОЧТЬСЯ.
       
       - ОГО ЙКА НАГГЛА! ТЫ ЩО? - МНЯ НЕ БОИШСЯ?!
       
       - БОЮСЯ.
       
       - ТАК ЧО ТАК НАГГЛО СЕБЕ ВЕДЕШ?!
       
       - БО Я Е МУДРА.
       
       - АГА. ДУМАЕШ, ЩО Я ДАВЛЮ ЛЫШ ГЛУПЫХ!?
       
       - ДУМАЮ.
       
       - МОЖЕ ТЫ МЕНЕ ЛУЧШЕ ЗНАЕШ ЧЫМ Я САМЫЙ!!?
       
       - МОЖЕ.
       
       - АГА. БЛЕФ'ЕШ!
       
       - НИ.
       
       - ВОТ Я ТЕБЕ SЧЧS РАЗЧАВЛЮ!
       
       - ИМЕННО SЧЧS ТЫ ЦЕ ВЖЕ НЕ ЗРОБЫВ.
       Й В'ДАЛЬШЕ НЕ ЗРОБЫШ
       БО Я ТЕБЕ ЗАДЕЛА ЗА СЛАБЭЄ
       Й ПОКЫ ТЫ ЦЕ В СОБИ НЕ СПРАВЫШ Я ТЬБЕ БУДУ ПОТРИБНА
       БО ТЫ САМ У СЕБЕ НЕ ЗНАЕШ ЯК ЦЕ ИСПРАВЫТЫ.
       
       - ХХА. ДУРА! НЕ ОБОЛЬЩАЙСЯ!
       МНЕ ПРОСТО ЛЕНЬ ПОШЕВЕЛЬТЬСЯ.
       ТБИ ПОВЕЗЛО ЩО Я ЩОСЬ РОЗМОРЫВСЯ.
       
       См. Чороттъ. 30.
       


Рецензии