Дай тобою напитись...
Тисяча років спраги...
Дай тобою напитись.
...
Містичні хащі молитв,
Глибокі прірви сну...
Розбуди мене поцілунком.
...
Стільки непроспіваних слів,
Стільки загиблих віршів...
Що призначались тобі.
...
Море натхненних дощів,
Листопад палаючих сонць...
Я від тебе згораю.
...
Рветься закурений шлях,
Зникає порожнеча дзеркал...
Дай забутись в тобі.
1.06.2008 рік
Свидетельство о публикации №108060203999