Наш1 роки, немов лелеки...

       Письменнику
       Олександру Деко,
 до 80 - річчя, від дня
       народження.

Наші роки, немов лелеки,
Летять собі у далечинь,
У них під крилами смереки,
А навкруги казкова синь
Небес, що простяглись над нами,
Які з'являються ві сні,
Та над Господніми шляхами,
Біліє парус на Десні...
Ось і Чернигів дорогий,
Як птах піднявсь над берегами,
Над золотими куполами,
Ви там, вельмишановний, свій.
Лишились в пам'яті бої,
Атаки, фронтові дороги...
Для Вас співали солов'ї
Після салюту Перемоги.
Йшла боротьба за майбуття,
Правдиве слово дратувало,
Нелегке, непросте життя...
Та тільки диво рятувало.
Ось істини чудовий час...
Та пам'ятає Україна,
Провидця, відданого сина,
Вітає щиро вона Вас.

Автор Геннадій Сівак.
25 грудня 2005 року.


Рецензии
Так красиво... Честное слово-не поняла больше половины,но так нравится.
Отец был украинцем.

Вера Новоселок   19.06.2008 23:14     Заявить о нарушении