На палiтры змешваю фарбы

* * *

На палітры змешваю фарбы:
Ружова-блакітную з чорнай – фарба маіх надзей;
З белай – чырвоную, - пляма крыві на снезе;
шэрую з золатам – гэта святло маіх свят;
срэбную з русай – колер тваiх валасоў... -
З іх складаецца
мой пачатак.

(1989)


Рецензии