Уламок криги - бiль, не насолода
Чому завжди, коли у серці спека,
Мій голос каже всім про те,
Що казка - це для інших повість,
Шо казка - це не головне...
Але ж душа, вона летить на волю
Їй хочеться долати ці шляхи,
Що вже зачинені для тих, хто носить
У кризі-серці наслідки зими...
Уламок криги - біль, не насолода,
Уламок щастя та надій,
Він лютим холодом мовчить про насолоду
Ти з цього відчуваешь тільки біль...
Свидетельство о публикации №108053101827
Повірте, розіб'є жорстокий час,
Відпустить серце почуття, недолі
Пройдуть, щоб світлий зір не згас.
Амель 23.11.2008 16:30 Заявить о нарушении