Погляд потускн1в...

Погляд потускнів,
Ясно і без слів,
Вічний сум, та на очах тривога...

Віра у життя,
Роздуми Буття,
Під зірками мерехтить дорога...

Не вчать помилки,
Долі, мов шибки,
В спадщину - Стіна на місті Храму...

Музика і сміх,
Інстинкти утіх,
Світ нащадків Єви і Адаму...

Автор Геннадій Сівак.
8 липня 2005 року.


Рецензии