Щастя

ти продовжував заповнювати мій простір не здійсненними бажаннями мріями та почуттями,відчувавши свободу я покидала твій світ але ти встигав зупинити мене та обламував мої крила і я падала,так боляче та швидко що вже забувала про те котру годину та який день ти поряд,ми разом,цього було достатньо щоб бути щасливою.


Рецензии