коли чесноти обертаються на зло
Тоді, коли душі забракне волі.
Коли відчуєш, що прийшло,
Потворой станеш мимоволі.
Коли пройшовши певний шлях,
В добрі, у злагоді та в мирі,
Загинуть діти у боях,
Щоб захистить своїх кумирів.
Як серце гнівом обіллється ,
Чеснотам місця там не буде.
Коли живеш, а вже здається,
Що всі померли, всі не люди.
І ти у всесвіті єдиний,
І добре слово – твоя зброя.
Коли в душі усе загине,
До бою станеш сам з собою.
І поховають з розуміння,
Поїдять, потім забудуть,
Прийдуть новітні покоління,
А чесних вже таких не буде.
2004
Свидетельство о публикации №108052901896