Бажання
То зажадав би,щоб на світанні,
Як залунають у горах трембіти,
Розправити крила і полетіти...
Пташкою сісти на підвіконня
І милуватись,як із просоння,
Очі свої ховаєш від сонця,
Що зазирає у спальні в віконце,
Очі,що душу мою зчарували,
Серце розбили і спокій забрали.
Свидетельство о публикации №108052702645