Я не забуду першу н ч

Я не забуду першу ніч,
Коли два тіла цілим стали
Коли змішались тінь і світ, земля і небо, лід і плам'я.
Я не забуду першу мить
Коли відчула твоє тіло
Коли бажання, наче смерть дихання в грудях зупинило.
Я не забуду той вогонь,
Який палав в твоїх очах, безмежну пристрасть,
Почуття, неначе ти на небесах.
Я не забуду ті слова,
Що шепотів ти так уміло
Якими, начебто владар, ти підкорив думки і тіло.
Я не забуду твої руки
Ласкаві, сильні і палкі,
Як притискав мене ти міцно, як не на мить не затремтів.
Я не забуду твої губи
Їх смак, їх грубість, теплоту.
Ти цілував мене так солодко, так цілував мене одну.
Я не забуду першу ніч,
І хоч не разом ми мій милий,
Та ти на вік мій чоловік, а я на вік твоя дружина.


Рецензии