Октант

ДО ранку треба спробувать заснути.

РЕальність б'є кувалдою по стінах.

МІста і ті поснули на картинах.

ФАтальний, битись хтось іде під Крути.

СОЛЬяріс помира, агонізує.

і ЛЯчно стало нам за мить до страти,

СІм струн порвались, їм уже не грати.

ДО ранку довго, чи мене хтось чує?


Рецензии
Супер-стих))) мне очень понравилась как идея, так и стих... чем-то странно...

Скородзиевский   25.08.2008 01:09     Заявить о нарушении