Дорога до себе
Причину для свого щастя.
Ти ідеш на блукаючий вогник,
Загасивши своє багаття.
Ти забула дорогу додому,
Зачарована тими стежками,
Що ведуть нас куди завгодно,
Якщо ми не ведемо самі.
Намагаючись бути такою,
Як тебе хочуть бачити інші,
Починаєш бігти по колу,
Забуваючи, що є вихід.
Ти дійдеш до останньої крапки
Розчарована та без віри.
Світ навкруг розіб’ється , мов склянка,
А в тобі раптом стане цілим.
Ти подивишся в очі неба
І щось справжнє в тобі озветься.
Ти забудеш усі свої “треба”
І згадаєш дорогу до себе,
Якщо йтимеш на голос серця.
2007
Свидетельство о публикации №108052403545