Открой глаза укр
Як думки твої поглинають тебе?
Не цінуєш людей ти, їх доки не втратиш,
Тай не бачиш нікого ти окрім себе!
Відкрий свої вуха, хіба ти не чуєш,
Як кохання постукало в серце твоє?
На різких поворотах себе не гальмуєш,
Не гальмуючи, кохання вбиваєш моє!
Припини по серцях на спіху пробігати!
Зупинись! Подивись, хто ти є?
Нещасливий ти, адже боїшся кохати,
Розігріти дозволь мені серце твоє!!!
Свидетельство о публикации №108052403091