Чи межею обрiй?

Чи є межею обрій
Оманливих туманів,
Що стеляться болотом
До ясного світанку?

Чи забуття довічне,
А пам’ять із уламків
Збирається докупи,
Як ланцюжок – по ланках?

...†... 06 травня 2008


Рецензии