Мiстерiя мрii

Містерія мрії вершиться щодня,
А може, щоночі: у наших видіннях.
Вона ніби наша відлюдна броня
І наше глибинне забуте сумління.

Все те, що пробачити хочемо ми,
Почути, відчути, здійснити не скрушно,
За що ми могли би упасти кістьми,
Та щось заважає. Невже боягузтво?

11.05.08


Рецензии