Тучки летучки

***
Тучки летучки
В небе порхали,
Сгрудились в кучки,
Загромыхали.

Тучки липучки
К небу прилипли,
Тёмные штучки
Дождиком всхлипли.

Тучки текучки
Все посветлели,
Взялись за ручки,
И улетели.
-
21-22.05.2008г.


Рецензии