Ветерани

Вклонімося ми вам сьогодні всі,
Шановні, посивілі ветерани,
За те, що ви відстояли нам мир,
За ваші незагоєні пекучі рани.

І після випускного ви пішли
Не працювати, а на поле бою,
А деякі там смерть свою знайшли
Прикрив свого товариша собою

Чотири роки йшла страшна війна,
Над світом всім нависла чорна хмара,
Та не скорились ви страшним отим катам,
Ви вижили, шановні ветерани.

Вже більш як півстоліття ми живем
Під мирним небом,ми - щасливі діти.
Усі скарби до ніг вам покладем,
Аби ви довше пожили на світі.


Рецензии