Розд ли з мною м й подих

Розділи зі мною мій смуток,
І я вдячна буду безмежно.
Почуття, так давно забуті
До тебе підкажуть стежку.
Розділи зі мною мій подих
Тільки раз, а може назавжди.
Я згадаю віки потому
Все, що зараз мені ти скажешь.
Розділи зі мною кохання,
Подаруй вогонь своїх рук,
Зорі згаснуть і я пізнаю
В час прощання всю біль розлук.
Розділи зі мною дорогу
До щасття, до зорь найближчих.
Де б не був, всеодно ти поруч
В моїм серці, в душі, у віршах


Рецензии