Нерухомiсть... Тиша... Спокiй...

Нерухомість... Тиша... Спокій...
Жовтий місяць... Чорна тінь...
Раптом кроки.. Кроки! Кроки!
Та невже крилатий кінь!?

Звідки галас? Звідки гомін?
Де ж та легкість взагалі?
Та про неї - тільки спомин...
Тисне небо до землі...

Нерухомість? Тиша? Спокій?


Рецензии