Чороттъ. 12
ИКА ЙИ БУДЕ ДОСТАВАТЫ ДО ТОГО СРОКА
ПОКА ВОНА ВЖЕ GРАДЪ СВИЙ НЕ ПОСТРОИТЬ В ТИМ МЕСТЕ
ЯКЕ МИИ ВЫБЕРЕМ У АКССТИ ВАШОИ РОДИНЫ.
И ВСЁ.
У GРАДЕ ВОНА ВЖЕ БДЕ ЗО МНОЙЮ.
И Я НАЧЬНУ З НЕИ ВСИ ЦИ ЗАЖЫМЫ ВЫТЯГУВТЫ.
ТАК ЯК, МЫКОЛО? - ТЫ БДЕШ ОБДУМУВТЫ ЦЕ МОЕ ПРЕДЛОЖЕНЕ
ЧЫ СРАЗУ СОГЛАСЫШСЯ?
- ЯКЩО ТЫ ВВЕРЕНЫЙ ЩО Я З ЦЫМ СПРАВЛЮСЬ, ТО СРАЗУ.
- ВОТ Й ДОБРЕ. Я ЕНШОГО ВИД ТЕБЕ И НЕ ЧЕКАВ.
- НО В МЕНЕ Е ВОПРОС: КТО ВНА ТАКА ЦЯ ДЬЩЬЙЯ? -
ТО ЕСЬТЬ. ВАНА ЩЕ ФРЯ ЧЫ УЖЕ БАБА?
- ОИ. ЦЕ СЛОЖНА ШТУЧКА.
ВАНА И ТА, И ТА. НО И. НЕ ТА Й НЕ ТА.
ДИЛО У ТИМ ЩО ВНА ЗЕРЦАЛНА.
- ОГГО! ТЕПЕРЬ ПАНЯТНО ЧГОГО ВАНА ТКА СТЕРВА..
ОИ! ЯК ЖЕ МЕНИ З НЫВ СПРАВТСЬ?!
ВОНА Ж ЛЮБОГО ЗАКЛЮЕ АКШО ВН БДЕ НЕ В ЙИ ПОДОБИ.
ДДА.. НУ И ЗАДАЧКА!
МЕНИ ПРЫЙДЕТЬСЯ ВЫВЕРНУТЫ СЕБЯ ПРАМ НАИЗНАНКУ..
МДА.
НО ЧО ВОЦЯ В'ТУДЫ ПОПРЕТЬСЯ?! ВЕДЬ ДЬЩЬЙ БАГАТО!
Й НЫ З КЫМ ИЗ НЫХ НЕ БДЕ ТАКОЙ МОРОКЫ ЯК З ЦЕВ.
- ИЗ ТЫВ РОБОТОВ СПРАВЫТЫСЬ МОЖЕ ЛЫШЕ ВОЦЯ.
БО. РОБОТА ЦЯ У ЧЕЛОСИВ.
А ВНЫ ЙЗОЛИРОВНИ.
Й ВОПШЕ НЕ ЗНАЮТЬ ПРАВДЫ НИ ПРО СЕБЯ, НИ ПРО ТВАРЦОВ,
НИ ПРО МЕНЯ - ИХХ БГА, НИ ПРО ВСЮ ОПАХАЛУ,
НИ ПРО ОТО ЗВИДКЫ ВОНЫ, ЯКИ ВОНЫ, ЩО ИХ У'ДАЛИ ЖДЕ,
КОЛЫ ЦЕ БУДЕ, ДЕ И ПРЫ ЯКЫХ УМОВАХ.
ТАК ВОТ. ВОНА ОДНА МУСЫТЬ ИМ ПРАВДУ РОЗКАЗАТЫ. ПРЫТОМУ, ВVСSSЮ.
А ДЛЯ ЦЁГО Й САМ ПАНЫМАЕШ ИКЕ СОЗНАНЬНЕ НАДА МАТЫ.
ТКЫХ В ВSЕVСI ЛЫШ ОДЫНЫЦИ З УСЁИ ОПАХАЛЫ.
ИХИ СОЗНАНЬНЕ ВЖЕ ЧОРНЕ.
ТО ЕСЬТЬ. УССЁВБЫРАЮЩЕ,
УССЫВМИЩАЮЩЕ,
УССОРЗОМIЮЧЕ,
УССИХПНIМАЮЧЕ
И ДЛЯ'VССIХ'З'РОЗУМОМ'СВОЕ.
ТО ЕСТ. У УРМНИ АБББSCЛУТНЕ.
ТО ЕС. БЕЗСОБЫТИЙНЕ.
ТО Е ЛЫШ ДЛЯ ДРУГЫХ СИЯЮЩЭЄ.
КРОМЕ ЦЁГО В НЕИ БУДЕ РОБОТА З ЯКОЮ СПРАВЫТЬСЯ ЛЫШЕ ДУША
ЯКА СЕБЕ ЩЕ Й ДУХХМ ОСОЗНАЛА ВЖЕ.
БО. ДО МОГО ДО НЫХ ПРЫХОД'ДА ВОНА БУДЕ МЯ ПРЭЄДСТАВЛЯТЫ.
ИНАЧЕ ГОВОРЯ. ВОНА ПОВЫННА СТАТЫ ДЛЯ ЧЕЛОСИВ
И МЕДIГАТРМ ЯКЫЙ ИМ ПРАВДУ ДА'НА'ТЕБЕ
И ЗВЕНМ СВЪЯЗ'ЮЧМW НАСС З НЫМЫ.
А ЦЕ ОГГО! ЯК ТЫТАНИЧНО.
- ДДА.. НО ЯК ВНА ЗМОЖЕ У СОМИ БУТЫ?
См. Чороттъ. 13.
Свидетельство о публикации №108051801273