8
Тече розпалена кров
По щокам...
Немає, куди подітись
З темних вулиць,
Від випадкових зустрічей,
Непотрібних емоцій,
Хворих пристрастей...
Краплями на асфальт,
Мітками мого шляху:
Геть!
Босими ногами по склу...
Ти не кохаєш...
Ніч спокою насамоті -
Я прокинусь сторонньою.
Не сумуй,
Можливо, я теж не кохала?!
Залишимось друзями?..
12.05.2008 рік
Свидетельство о публикации №108051703883
Варвара Куницина 31.05.2008 00:32 Заявить о нарушении
Ника Литяк 31.05.2008 15:35 Заявить о нарушении