Кiмната сумна...

Кімната сумна, наче осінь,
темрява застигла в тиші,
без меж у вікні нічна просинь -
неясна журба у душі.

Горить тихо свічка блажена -
остання в її житті мить,
а сердце в грудях, мов скажене,
від болю і смутку кричить.

Місяць своє гає срібло,
ніч така дивна! Стривай!
Де ж ти моє щастя збігло,
де ж ти моєй мрії край?

Знову мовчанка панує
Крик несподівано стих.
Час все колись залікує,
пам`ять колись вкриє сніг.


Рецензии
Мне нечасто нравятся стихи на украинском. Это стихотворение я прочел с удовольствием!

Евгений Спокойный   15.05.2008 10:39     Заявить о нарушении
Приятно вдвойне. Спасибо за отзыв!

Костенко Сергей   15.05.2008 10:47   Заявить о нарушении