Справжне кохання

Може я жінка,

а ти чоловік,

Може ти вітер,

а я твої крила,

Може за мить,

ми знайдем інший світ,

може у простір

галактик нернемо?

Тільки не мае облича душа,

статі не має,

та чимось кохає,

Любить безодню з якої прийшла

і із любовью цей світ полишає.


Рецензии