Червона палае калина...

       Поліні Мірских
       присвячую.

       Червона палає калина,
       В Карпатах між гір полонина,
       Ти мешкаєш біля Кармелі,
       Навкруг лиш піски, та пустелі.
       А сняться Славутича кручі,
       Та сонце не тішить пекуче...
       Турботи нелегко сприймати,
       Від них не можливо втікати.
       Андрієвський там і каштани...
       Та Київ , що завжди жаданий.
       Події до серця приймаєш,
       Рятуєш, та допомагаєш,
       В турботах людських палестини...
       У пам'яті цвіт черемшини,
       Тепер лише Нешерські скелі,
       Стежинка веде до оселі...
       А душу так ніжать бандури,
       Та кличуть Масадові мури,
       І чується голос шофару,
       Співає душа під гітару.
       Хоч поруч велика родина,
       Та в спогадах вічно Вкраїна,
       О, вельмишановна людина.

Автор Геннадій Сівак.
27 листопада 1997 року.


Рецензии
Вкраїна не тільки в спогадах,вона в серці навіки!дякую.

Орехова Галина   07.12.2010 20:58     Заявить о нарушении
Дякую і Вам, шановна Галина!
Бажаю щастя.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   07.12.2010 22:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.