Сонет XI. Травневi грози
Вони хвилюють почуття,
Та наші душі просвітляють –
Зими не буде вороття.
Шпаки за вікнами співають
Нам ораторію життя,
Тюльпанів полум’я палає
І поглинає в небуття.
Повсюди марево казкове:
П’янке повітря, сонцеграй,
І твої очі волошкові,
Що переповнені бажань…
І буде так завжди, крізь роки
В душі закохані ми поки…
Свидетельство о публикации №108051200086