Чороттъ. 5

       - НИЧО СОБИ! БЕДНЫЙ СВЮРНМОНО! ЯКБЫ ВИН ЗНАВ ЩО ВН ЩЕ Й ЖУЛЬК..!
       ЯК ЙГО ЛЫШЕ НЕ ОБЗЫВАЛЫ!
       НО ЦЕ ЩОСЬ НОВЕ.
       ТЫ ЩО? - ЦЕ НАБЛЮДАВ? ЧЫ ЦЕ ТВИЙ ВЫВИД З ЙГО ПОВЕДИНКЫ?
       
       - ОИ! НАБЛЮДАВ. ПРЫТОМ НЕОДНОКРАТНО.
       
       - НУ НУ.. ТАК РОЗКАЖЫ.
       
       - ОИ! ЁГО Ж ЖОНА ИЗ БЕСПРЕДЕЛМ. НО ДЮЖЕ ЗАБЫВЧЫВА.
       ТАК ВОТ. ВИН ПРЫЧЕПЫВ У ИЙ ЗА ХФОSSТ ШОЧОСЬ ТАКЕ ЯКЕ БЕЗ ИИ НА ТО ДОЗВОЛУ
       ГЕН'ЭЄРГ'О! У А'ЦЕ'ТОН ПЕРЕРОБЛЯЕ.
       И ВИН ЦЕЙ АЦЕТОН СОБИ БЕРЕ.
       А ИЙ ТКЕ КАЖЕ:

       ЛЮНА! ДЫВЫСЬ, ИКА ТЫ НЕ ЕКОНОМНА. НЕЛЬЗЯ ЖЕ ТАК!
       ОПЯТЬ ТВИЙ ХФОSSТ В ВАРОНКУ ПРОВАЛЫВСЯ.
       И ЦЯ ЗЖЕРЛА ГЕН'ЭЄРГ'О!.
       ОИ! У ВСИХ ЖОНЫ ЯК ЖОНЫ А У МЕНЯ ТРАНЖЫРА! Ъ

       А. ЛЮНА Ж ЗАБЫВЧВА.
       Й НЕ ПОМНЫТЬ ЩО ВНА ВОПШЕ ВОЗЛЕ ВАРОНКЫ И БЛЫЗЬКО НЕ БУЛА.
       НО РАЗ СВЮРНМН ТАК КАЖЕ, ЗНАЧЫТЬ ТАК Й Е.
 
       Й ЛЮНА ТВОРЫТЬ НОВЫЙ ГЕН'ЭЄРГ'О!.
       ННО. НА УТТРРО СТОРИЯ ПОВТОРЯЕТЬСЯ..
       Й ТАК НЕПРЕРЫВНО.
 
       НАХХАЛ! МАЛО ТОГО ЩО ВИН ЙИ ОБВОРОВУЕ.
       МАЛО ТОГО ЩО ВЫСТАВЛЯЕ ПОВНОЮ ДУР'Ю.
       ТАК ВИН ПРО НЕИ ЩЕ Й АНЕGДОТЫ СОЧЫНЯЕ.
       ВОТ ЙДЫН К ПРИМЕРУ.
 
       ЛЮНА ЗАБУЛА КТО ВНА ТАКА.
       Й ПРЫЙШЛА ДО ЧЧОРОТТА. И ПЛАЧЕ.
       ТОЙ ЙИ ПЫТАЕ:

       ЩО? ЗНОВУ СЕБЕ ЗАБУЛА?!
       Й БАИШСЯ ЩО СВЮРНМН БЕЗ ТЕБЕ ВМРЕ З ГОЛОДУ?
       А ВНА ЁМУ:

       ОЙ! Я ВЖЕ ЗАБУЛА ЧОГО ПРЫЙШЛА.
       ВЫБАЧ. Я ПОЛЕТИЛА. БО СВЮРНМН БЕЗ МЕНЕ ВМРЕ З ГОЛОДУ.
 
       ВОТ ТКЫЙ ЦЕЙ БОГГ.
       ЩО?! ХБА ВИН НЕ ЖУЛЬК?!
       
       - ОИ! ТА ЩЕ Й ЯКЫЙ!
       Я ЙГО В'ТЕПЕР ЗАУВАЖАВ ЩЕ ДУЖЧЕ.
       ВОТ МАЛАGЕЦ! ЦЕ Ж НАДА ТАК ДЕШЕВО САМ А'ЦЕ'ТОН ЗАПОЛУЧАТЫ!
       ВН ПРОСТО АSS В ТЕХХНЕЙИ!
       И ХИМЬК У МИИ'ТО'ХОНДРИИ!
       Й ЧЬДИК У КОЛЛЭЄКТЫВИ.
 
       ДДА. НО ЛЮНА НЕ ЙГО ДУША. АЛЕ ВИН ЦЬГО ШЕЧЕ НЕ ЗНАЕ.
       ТОМУ ВИН ЙИ ЯКОБЫ ОБВОРОВУЕ.
       ДДА. ННО. РАНО ЧЫ ПИЗНО ВЗНАЕ.
       И. НАКРАДЕНЕ НАДА БУДЕ ЙМУ ПОВЕРНУТЫ.
       ДЕ Ж ВИН ЦЕЙ АЦЕТОН ОЗЬМЕ? ВЕДЬ ВИН Ж ЬОГГО НЕ СБИ БЕРЕ,
       А ВКЛАДУЕ В ТВАРЕНЬЯ.
       ТАК. ТРЕБА ЙМУ ПОМОГТЫ.
       ГМ.. НО ЯК?
       АГА! Я ВЫЧЫСЛЮ ЙГО ДУШУ Й НАВЧУ ИИ ЯК АЦЕТОН В СОБИ ХЕМЕЙЗУВАТЬ.
       И СТАНЕ СВЮРНМН ВОПШЕ БАГАЧ.
       ДДА. ВИН ТКЕ ВЖЕ ЗАСЛУГОВУЕ.
 
       Х.. НО ЯК ВОЦЕЙ НЫКОЛА ЦЕ ЖУЛЬНЧСТВО СВЮРНМОНО ЗМИГ НАБЛЮДАТЫ?
       ТРЕБА ЙГО ЗАПЫТАТЫ.

см. Чороттъ. 6.
       


Рецензии