Упала зирка у твойи долони

Упала зирка у твойи долони
Однойи з найчаривнишых ночэй -
Я видтоди в солодкому полони
Твойих писэнь казковых и очэй.

Йих слухаеш - и сэрцэ тыхо плачэ,
А мрийи - найсвитлиши у жытти...
-Так хочэться, щоб ту зорю ты бачыв,
Що лыш для тэбэ свитыть з высоты...

Лунае голос, в нэбэса пидносыть душу -
У нёму почуття - вид щастя до жалю.
И зараз я тоби зизнатысь мушу,
Що понад всэ писни твойи люблю.

Слова - таки видвэрти и пэчальни,
Мэлодийя вэлычна и сумна...
Алэ, на жаль, надходыть мыть прощання -
На сэрци - холод, навкругы - зыма...

...Тоби бажаю я рокив бэз лику,
Вэлычных злэтив - бильшэ, ниж падинь,
И - до останку донэсты вэлыке
Кохання в писни - рэшти поколинь.


Рецензии