2

Безмежності немає:
Є життя і смерть,
Польот і безодня,
Небо і дно.
Щастя немає:
Є відчуття і подих,
Є сонце і синє небо,
Є ти десь не поряд зі мною.
Реальності немає:
Це непомітна мить
Між минулим
І між майбутнім.
Правди немає:
Це те, у що я повірю,
Коли доторкнусь руками,
Як апостол Фома.
Тебе теж немає:
Ти вигадка сірого дня,
Краплі істерики
З зовнішнього боку вікна,
Рожева смуга на заході,
Зоряна темріва сходу,
Спалена сторінка роману,
Невідома річ з полиці пам'яті...
Мене без тебе немає...
10.05.2008 рік


Рецензии