1
Духм'яний подих ланів
Надихає мене на кохання.
Розірви свої губи у посмішку.
Здіймається сонце, і стягом
Здригаються хмари в безодні.
Згинаються трави в поклоні
Під батогами повітря.
Поцілуй мої сині очі.
Хай застигне багряний світанок,
Оспівані хвилі квітів,
Оплакані спини курганів,
Що втомились в вічному танці
На безмежних грудях Землі.
Доторкнись до мого волосся,
Хай проллється золотом дощ,
Хай співають вітри про життя.
Скажи мені, що кохаєш...
10.05.2008 рік
Свидетельство о публикации №108051103078
сизий туман
огортає серце,
оголене для мрій,
для щирості,
що ллється
українською ніжною піснею...
Варвара Куницина 30.09.2008 01:10 Заявить о нарушении
но на украинском - только под настроение)
Ника Литяк 27.12.2008 19:13 Заявить о нарушении