The Jasmine In My Heart

Pink roses can grow in my yard,
And jasmine can bloom in my heart.
Believe, this flower is my guard,
It is my finish, it’s my start.

Oh, I was sure, sky won’t blue,
My life was dark-grey sea.
And I remember how wind blew…
But lovely jasmine quieted me.

When I need love, I ask for love.
I’m sure, jasmine can help me.
It says me: “You’re in luck enough!”
I answer: “Grand merci!”


Рецензии