Я не можу

Я не можу про тебе не думати,
Я не можу тебе не чіпати.
Хоча б обережно торкнутися.
Поруч хвилинку стояти.

Я не можу про нас не мріяти,
Я не можу без тебе спати.
Хоча б у думках потішитись –
Нареченою знову стати.

Я не можу себе не лаяти,
Я не можу собі брехати.
Хоча б невелику краплиночку,
Але щастя я хочу мати!


Рецензии