Викресли
Покинь
Розфарбуй
Чи шматуй
Ти маєш рухатись далі!
Просто розріж
Подаруй
Чи забудь
Ми втратили наше кохання!
Вдар
Розчави
Заховай
Чи втечи
Між нами не буде двобою!
Дістань
Домалюй
Позбирай
Чи зліпи
Врятуй моє серце від болю!
Скривджене
Вбите
Війною
Свидетельство о публикации №108050802358