Я тут народылась...

Я тут народылась, жыву и кохаю,
И иншого щастя, повиртэ, нэ маю.
Навищо шукаты далэких крайив,
Якщо кожэн дэнь - подарунок вид доли?
Мэни выстачае простых журавлив...

В ранковий роси я крокую поволи
До рыднойи ричкы, що тихо тэче,
И травы духмьяни гойдаю плэчем...
Тэрпкэ я повитря до болю вдыхаю -
И иншого щастя, повиртэ, нэ маю.

Я иншого щастя, повиртэ, нэ хОчу,
Колы я у сэрпни зиркы досхочу
Рахую у зоряни ночи...

Пид срибнэ сюрчання комашок ничных
Я мрию и в нэбо злитаю...
И иншого щастя, повиртэ, нэ маю!

На хоч й золотых (та ЧУЖЫХ!) журавлив
Я нэ проминяю свойих!


Рецензии
Написала, чтобы исправить "недопуск" к экзамену по методике укр. языка в универе, а получилось так патриотично - жуть!:)

Иренк   07.05.2008 21:20     Заявить о нарушении