Сэрпэнь

Дэ купаеться смаглявый красэнь-сэрпень
У крышталэво-прозорий води,
Де пухнасти хмарынки плывуть
       у высокий блакыти,
Мамо люба! Хиба самэ там
       пэрэтворюеться на попил
Нашэ з тобою лито?..


Там надвэчир
       сюрчать коныки
В запашний высокий трави,
Там колысь мы з тобою знайшлы
Чаривну квитку папороти....


Рецензии
Было написано от души и с любовью:)

Иренк   07.05.2008 21:21     Заявить о нарушении