Бабынэ лито

...Антонивськэ яблуко впало до ниг -
І чыстэ, и тэплэ, як сонцэ...
А маты прочыныть виконцэ...
А час уповильнюэ биг...

И напивпрозора стримка тэчия
Пидхопыть забутого човна...
-Нэ вирыться якось, що прыйдэться човгать
У жовтни калюж навмання...


Рецензии
Люблю украинский язык - чистый, светлый, мелодичный...

Иренк   07.05.2008 21:29     Заявить о нарушении