Я чекаю

Я чекаю, чекаю на тебе -
І хвилини спливають водою.
Я в осіннє вдивляюся небо -
Гомінкою,легкою юрбою
Журавлі відлітають у вирій...
Темно-синьою хвилею Виру
Захльостнуло мене у чеканні...
Я згадала минуле прощання
І замислилась: чого чекаю?..
Тільки вітер не відповідає,
Тільки листя кленове тріпоче,
Тільки швидко надходить ніч...
Восени такі довгі ночі!
І такі в тебе лагідні очі, -
Як багато в житті протиріч!

Не сумуй, мій єдиний, не треба,
Бо кохання сильніш над усе!
Понад нами є зоряне небо -
Ми його крізь життя пронесем!
Заповітну сховаємо зірку
Від людських - якнайдалі - очей!
Не дивись так самотньо і гірко,
Біля серця і в мене пече...

Тільки плакати я не навчилась...
Не сумуй - ми зустрінемось вчасно!
Обійми мене палко і щиро,
Побажай нам з тобою щастя!..


Рецензии
Вот так начитаешься украинских классиков - и само пишется в том же духе!:)

Иренк   07.05.2008 21:27     Заявить о нарушении