iз дощу поцiлункiв...

Із дощу поцілунків,
Передзвонів грози,
Травня зелені трунків
Винограду лози
Не словами розлуки,
Кольорами мовчання
Вириваються звуки
В тихім вальсі прощання
І зі мною Менерві
Нервів крихти розради
Розкидають на плеврі
Гіркі спогади зради.


Рецензии