Выпускной

Так важко із вами прощатись,
Любити і все ж розлучатись,
І через роки зустрічатись,
Найкращі мої вчителі.

У шкільному житті ми із вами
Так здружились, що наче батьками
Ви здавались для мене з літами,
Найкращі мої вчителі.

Знаю, буду, звичайно, скучати,
Завжди зустрічі з вами шукати,
І пораду я буду чекати,
Найкращі мої вчителі.


Рецензии