Последний звонок

Ось і все. Закінчилась школа.
Ось і все. Останній дзвінок,
Що звучить, наче рідна мова,
Заклика на прощальний урок.
Все було у ці роки навчання -
І проблеми, й п'ятірки, і сміх,
Та не було у нас лиш прощання,
Дуже важко це буде для всіх.
Зрозуміти, що ти вже не з класом,
Відтепер - ти тільки за себе.
І ні в кого вже буде списати,
Бо життя неповторне у тебе.

Зустрінемось через роки,
Когось не упізнаємо.
Хтось стане лікарем, а хтось,
Можливо, футболістом.
Але на все своє життя
Ми всі запам'ятаємо
Цю школу, парту, рідний клас
І краще наше місто...


Рецензии