***

Почуття, що було прекрасним,
Промайнуло поруч, мій милий.
Можеш стати нещасним,
А вважати, що ти щасливий.
Будеш думати, що ти любиш,
А насправді все це не так.
Справжнє кохання загубиш -
З небес тобі посланий знак.


Рецензии