***

Не лопотять пташині крила,
Минула вирію пора,
Вже скоро прийде зима біла,
Трава пожовкла без тепла.

Іще не сніг, і ще не іній,
Десь чути в полі голос череди.
Ідеш - і все таке осіннє,
І навкруги все шарудить.

Листя падає додолу,
Все ним встелено навколо,
Ще один, один листочок -
Й до зими один деньочок.


Рецензии