***

Рік Новий приходить взимку,
І несе нам щастя і тепло.
Зелену і засніжену ялинку
Зустрічають вдома із теплом.

В кожний дім приходить свято,
І дарунки нам кладе під подушки.
Щастя зичить так багато -
Щиро від усього серця і душі.

Снігу, снігу сипеться довкола,
І радіє, і сміється дітвора.
Тільки плачуть дерева голі-голі
Й ждуть весняного тепла.


Рецензии