Кохання

Що робити мені, якщо я кохаю?
Не хочу й не можу жити без тебе,
Хочу забутись й поринути в небо...
Що робити мені, якщо я кохаю?


Що робити мені, якщо я кохаю?
Забуваю про все-все на світі,
Тану, коли ти даруєш ці квіти...
Що робити мені, якщо я кохаю?


Що робити мені, якщо я кохаю?
Всі думки і спогади зберігаю,
Відповідь на питання шукаю:
"Що робити мені, якщо я кохаю?"


Що робити мені, якщо я кохаю?
Навкруги наче вдруге розквітло.
Впустимо в серце промені світла!
Що робити мені, якщо я кохаю?


Що робити мені, якщо я кохаю?
Просто любити, назавжди любити,
З любов'ю цією життя все прожити,
Ось що робити, якщо я кохаю!


Рецензии