Колискова

       Нічка зійшла,вже поснули котята.
       Треба й тобі, моє серденько,спати.
       Очі блакитні свої закривай,
       Спи синку любий. Засни, баю-бай.

       В ліжко твоє, замість з пуху перини,
       Я покладу легку й ніжну хмарину.
       Сни хай насняться легкі, не зітхай!
       Спи моє сонечко. Спи, баю-бай.

       Місячне сяйво візьму покривалом,
       НіщО сну твоєму щоб не заважало.
       Зіроньки світять, на них не зважай.
       Щастячко моє, ти спи. Баю-бай.

       У садкУ солов^я прошу заспівати,
       Його ніжний спів допоможе приспати
       Тебе, любе дитятко. Спи,засинай.
       Ти ж зіронька моя. Поспи, баю-бай.

       Янголи твОї нехай не дрімають,
       І сни твої світлі оберігають.
       У царстві Морфея ти ніч покружляй,
       Спокійного сну тобі! Спи, баю-бай!


Рецензии