Час швидко тiка вiд нас
Абразивні астроподібні асиметричні
Світлі сміливі спалахи
Швидкі стрічки машин
Вздовж пунктиру розмітки
Ймовірність розриву шин
Далека від нульової
Ковані сталеві решітки
Обабіч дороги - ніби конвої
Тíкає одометр - лічить кілометри
Іржа обертається катаклізмами
Капот відсікає повітря
Алкогольне паливо нового століття
Єднає людей із механізмами
Відлік зворотній три два один
Іпо-, авто-, хумано-, механо-
Дивні створіння крокують вперед
Новітнє все б'є крізь архіви годин
Андроїдське щастя: "система у нормі"
Синє пір'я хвостів комет
Чіткі чарівні чудові
Адамантові
Стомлені вічністю зорі
тя ж ко їм
Свидетельство о публикации №108042900069
а якби не тікав, то навіть не уявляю що б було.
дякую. Вам теж вітання!
Ваарг 01.05.2008 20:05 Заявить о нарушении