Дождь Творца

1 куплет:
Дождь Творца – спускается на землю,
Дождь Творца – симфония небес,
Дождь Творца – гармония Вселенной,
Дождь Творца – возрадуйся земля!

Припев:
Радуйся, радуйся, радуйся, радуйся, радуйся!
Каждый для счастья и мира рожден!
Благости, благости, благости, благости, благости!
Каждый очистится этим дождем!

2 куплет:
Дождь Творца – святое сотворенье,
Дождь Творца – надежды и мечты,
Дождь Творца да будет очищенье,
Дождь Творца возрадуемся мы!

Припев:

3куплет:
Дождь Творца – спускается на землю,
Дождь Творца – возрадуйся земля,
Дождь Творца – о, музыка, свершений,
Дождь Творца – возрадуйся душа.

Припев:


Рецензии