До того, як в пальцi застиглi останню уставлять св

До того, як в пальці застиглі останню уставлять свічу,
і особа осяється, видасться друзям, що дихаю,
поруч душа.

...Я вам ще напишу, я такого чогось,
люди,
вам напишу...
 
Сам не знаю про що.

Як накотить...

Чогось я такого із зоряночистого випью ковша...

І за це не візьму,
не візьму,
не візьму з вас...

Ні грошика з вас не візьму...

Ні груша...


Рецензии