Слезы поэта за Украину

Я не шукаю раю в цьому світі-
Його мені ,ніколи не знайти,
І не шукаю згнівленої миті,
Вона не просить дозволу прийти

Не хочу бачить згидливої долі ,
У діток, у жінок, у матерів,
У батька і сестер в неволі,
І в бідності українських синів

Як хтось побаче,що я плачу
На Україні, на моїй землі,
Я через сльози її бачу:
Розцвілу квітку в далині

Я довго плакати не буду,
За неньку рідную, мою,
За незалежність,скільки бруду…
Прости Господь, я так її люблю!

Щоденно буду я робити,
Щоб цяя квітка розцвіла,
І Бога буду я просити,
Щоб віру в Нього зберегла

В житті немає золотої рибки,
Нема води живої і нема чудес,
І тільки віра, праця і надія
Піднять нас можуть, з низини на Єверест
       


Рецензии